Telepon: 021-7453292 | Senin - Sabtu | 08.00 - 20.00

We are Skin & Laser Clinic

Helping You Get Better Since 2014

Our Doctors and Therapists are happy to help you

Welcome to Glowderma Skin and Laser Clinic website. 

We are very delightful to serve you. We have wonderful and talented doctors, therapists and receptionists that are very keen to understand your specific needs and are capable to perform service beyond your expectation.

 

Skin Clinic for Everyone 

Our clinic is for everyone, either you only want to visit the doctors, having skin disorder or disease or to have skin treatments that can make your skin healthier and more beautiful. 

Our products range can meet your skin related needs.

The price range of treatments and products vary depend on your needs and objectives, and affordable for everyone.  

Dermatologists (SpKK) 

Our doctors are very well trained formally and informally related to skin cosmetic and skin disease. They are graduated from the best medical universities in Indonesia where they took specialization in dermatology and venereology (SpKK). Hence, not only they are expert in how to help you to achieve healthy and beatiful skin, but also to diagnose and help to cure skin disease. During their formal study, they were educated and properly trained to use many skin related medical equipment such as lasers, IPL, microneedle, filller, botox and others.

Our doctors are registered to Perdoski (Perhimpunan Dokter Spesialis Kulit dan Kelamin Indonesia) and IDI (Ikatan Dokter Indonesia). 

 

Facilities and Treatments

Our clinic was designed with patient and customer comfort in mind. The rooms are very cozy and comfortable. You will feel very welcome and at home. 

Our clinics are equip with modern medical equipment with the latest technology, and made in German, Korea and USA. Those equipment such as lasers, IPL and Radio Frequency (RF) are registered to Kementrian Kesehatan Republik Indonesia (Kemenkes)

Our clinics provides various treatments that you can choose based on our doctors diagnose and recommendation, such as:

   •   Facial

   •   Laser and IPL Skin Rejuvenation

   •   Hair Removal

   •   Tattoo Removal

   •   Botox

   •   Feeler

   •   Dermaroller

   •   Skin disorder and skin disease

  •   Others

 

Products

Glowderma products such as cosmetic and cosmoceutical are formulated by dermatologist. The products are registered to Badan Pengawas Obat dan Makanan (Badan POM), and safe to be used for various skin type.

In addition, the products has received HALAL certification issued by Majelis Ulama Indonesia (MUI). 

Meet our Experienced Team of Doctors

Our Dermatologist doctors will help you to make your skin healthier and more beautiful

Dr Dewi Maryani SpKK

Spesialis Kulit & Kelamin 

Lulus Spesialis Kulit & Kelamin dari Universitas Padjajaran.Telah mengikuti pelatihan di dalam maupun luar negeri. Sudah tersertifikasi untuk berbagai tindakan bedah kulit seperti Laser, Filler dan Thread Lift

Dr Merlin Hernanto SpKK

Spesialis Kulit & Kelamin

Lulus Spesialis Kulit & Kelamin dari Universitas Gajah Mada. Telah mengikuti pelatihan di dalam maupun luar negeri. Sudah tersertifikasi untuk berbagai tindakan bedah kulit seperti Laser, Filler dan Thread Lift

Dr Dhika Beankha SpKK

Spesialis Kulit & Kelamin

Lulus Spesialis Kulit & Kelamin dari Universitas Padjajaran.Telah mengikuti pelatihan di dalam maupun luar negeri. Sudah tersertifikasi untuk berbagai tindakan bedah kulit seperti Laser, Filler dan Thread Lift.

Dr Bunga Sejuk Segar SpKK

Spesialis Kulit & Kelamin 

Lulus Spesialis Kulit & Kelamin dari Universitas Gajah Mada. Telah mengikuti pelatihan di dalam maupun luar negeri. Sudah tersertifikasi untuk berbagai tindakan bedah kulit seperti Laser, Filler dan Thread Lift

Dr Ika Fitrika SpKK

Spesialis Kulit & Kelamin

Lulus Spesialis Kulit & Kelamin dari Universitas Sumatera Utara. Telah mengikuti pelatihan di dalam maupun luar negeri. Sudah tersertifikasi untuk berbagai tindakan bedah kulit seperti Laser, Filler dan Thread Lift

Dr Pasca Dewi SpKK

Spesialis Kulit & Kelamin

Lulus Spesialis Kulit & Kelamin dari Universitas Gajah Mada. Telah mengikuti pelatihan di dalam maupun luarnegeri. Sudah tersertifikasi untuk berbagai tindakan bedah kulit seperti Laser, Filler dan Thread Lift

Doctors Schedule

Bintaro

Address: Jl. Maleo Raya Blok JC-1 No. 10, Bintaro Sektor 9, Tangerang Selatan

Phone/WA : 082114500236

What Our Patients Say About Us

Baru saja saya habis melakukan perawatan Double Glowing, ini perawatan perpaduan antara Laser dan juga IPL. Dan ini hasilnya, saya merasa lebih kelihatan cerah, kencang dan juga jadi glowing. 

Wah jadi makin PD deh. Terimakasih Glowderma Skin & Laser Clinic.

Allia Rosa

PRESENTER & ACTRESS

What Our Patients Say About Us

Thank You @glowderma atas treatment nya hari ini… Aku sangat puas nih,muka jd terlihat glowing,kencang,cerah dan segar… Klo kalian mau Muka kinclong seperti aku, ini nama treatment nya Laser Rejuv dan IPL… hayo tunggu apalagi guys buruan rawat muka kalian biar makin cantik di @glowderma bintaro sektor 9 .. dan kalian jg bs cek IG nya ya guys.. Thank you so much Dr. @dewimaryani97 , Dr.Bunga dan Mba Dessy #nofilter #noneedfilter

Andiez La Nuite

DJ

What Our Patients Say About Us

Setelah tindakan Double Glowing tadi, lebih segeran rasanya kayak habis cuci muka. Tadi sewaktu prosesnya agak perih panas awalnya, agak-agak kaget juga. Setelah proses terakhir itu IPL, berasa lebih enaklah lebih seger dan setelah semuanya selesai berasa lebih kencang kulitnya. Wow

Iqbal Pakula

ACTOR

Ulasan di Google tentang glowderma

  • review rating 5  Dr Bunga was very nice and the service was really good. Affordable price for laser treatment

    thumb Rizki Meylisa Malau
    9/17/2019
  • review rating 5  Oke banget dokter Dewi Maryani.kalo konsultasi detail dan membuat kita nyaman. Care banget

    thumb Tiara santoso
    1/11/2019
  • review rating 5  You can erase tattoo in here, n it's a nice place

    thumb ppix arya
    9/17/2019
  • review rating 5  Very professional dermatologist service with advance aesthetic technics

    thumb Jhon Hendri
    10/16/2018
  • review rating 5  Just went here to accompany my wife... Place is nice

    thumb Dwi F Irawan
    1/05/2018
  • review rating 5  Best value for money medical facial treatment in Bintaro so far. It is best to make appointment first, and really make sure abt it. Good patient complaint handling.

    thumb Riana Patongloan
    8/31/2017
  • review rating 5  Really good. Medicine work so good!

    thumb Muhammad Deha Deni
    7/02/2018